©Google

Belsimpel verstuurt Pixel Watch 3 te vroeg naar klanten

Oeps: Belsimpel verstuurt Pixel Watch 3 veel te vroeg naar klanten

7 september om 11:00
Laatste update: 7 september om 14:37

Belsimpel heeft verschillende exemplaren van de nieuwe Google Pixel Watch 3 per ongeluk een week te vroeg verstuurd naar klanten, meldt Tweakers. De nieuwe Google-smartwatch is vanaf aankomende dinsdag te koop, maar sommige klanten die hem al bij Belsimpel bestelden kregen hem deze week al.

Gebruikers melden op Reddit dat ze het horloge al hebben ontvangen. Het is niet duidelijk hoeveel mensen in totaal het horloge te vroeg kregen. "In ons enthousiasme om je het nieuwe apparaat te bezorgen, is het onder onze aandacht gekomen dat het voortijdig is verzonden, eerder dan gepland", zo staat in de mail van Belsimpel. 

De Pixel 3 is te bestellen in twee groottes en verschillende verbindingsopties. Het gaat om een kleine versie met een scherm van 41 mm en een grotere versie met een scherm van 45 mm. Kort na de presentatie van het horloge vorige maand bleek dat het niet te repareren is. Gaat je nieuwe horloge stuk, dan moet het in zijn geheel vervangen worden. Ook krijgt de Pixel Watch 3 met drie jaar relatief kort nieuwe updates

Software werkt nog niet goed

Belsimpel vraagt klanten die het horloge al ontvangen hebben, het nog niet te activeren, omdat de softwareondersteuning van het apparaat nog niet goed werkt. "We vragen je daarom om te wachten met het activiteren van je apparaat tot dinsdag 10 september, zodat je de best mogelijke ervaring krijgt. Dan is namelijk de softwareondersteuning wel beschikbaar." Onder andere de connectie met Fitbit zou nog niet werken.

Lees meer over Google of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.