©Ring

Ring-deurbel maakt 24 uur lang opnames

Ring-deurbel kan nu 24 uur lang opnames maken en stuurt videopreviews

Vandaag om 14:37

De deurbellen van Ring kunnen nu de hele dag door opnames maken. Daarnaast worden er enkele andere functies geïntroduceerd.

Ring noemt het een van zijn "meest aangevraagde functies": de mogelijkheid om 24 uur per dag op te nemen. De optie om de wereld continu vast te leggen is wel beperkt tot het duurste Ring Home Premium-abonnement.

Daarnaast introduceert Ring videopreviewmeldingen voor alle soorten abonnementen. Het was al mogelijk om een afbeelding gepushed te krijgen als er iemand voor de deur stond, maar nu maakt Ring er een animatie van.

Video-oproep

Ook verandert de manier waarop je een deurbeloproep krijgt. Voorheen kreeg je een pushmelding waar je op drukte, maar nu krijg je direct een video-oproep om te beantwoorden. Mits je een Home Standard- of Home Premium-abonnement hebt.

Livebeelden kon je tot nu toe 10 minuten lang kijken, maar met het Home Standard-abonnement kun je straks tot 30 minuten lang kijken.

Geen Ring Protect meer

De Ring Protect-abonnementen gaan vanaf nu dus verder als Ring Home en zijn in drie verschillende versies verkrijgbaar. Home Basic kost 3,99 euro per maand, Home Standard 9,99 euro per maand en Home Premium (wat je nodig hebt om 24 uur per dag op te nemen) gaat je 19,99 euro per maand kosten.

De nieuwe functies worden vanaf eind deze maand uitgerold en zijn vanaf 5 november wereldwijd beschikbaar.

Lees meer over je smart home, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.