Deze rugzak is een draagbaar laadstation en biedt ook nog ruimte voor je spullen

©Bluetti

Deze rugzak is een laadstation voor onderweg
17 oktober om 13:32

Een laadstation als rugzak is niet bijzonder, want je hoeft enkel wat hendels toe te voegen. De rugzakken van Bluetti vallen op, omdat er ook nog ruimte is voor je gewone kampeerspullen.

Bluetti richt zich met deze rugzakken in eerste instantie op fotografen, die apparatuur mee moeten sjouwen en een flinke batterij kunnen gebruiken. Het bedrijf laat zien dat je naast de batterij en wat zonnepanelen, ook nog rustig al je camera-accessoires, laptop en wat kampeerspullen in de rugzak kwijt kunt. Natuurlijk is de rugzak ook gewoon te gebruiken als je houdt van hiken en kamperen.

Van buitenaf oogt de de Bluetti Handsfree als een normale, vierkante rugzak. Door aan de zijkant een flap omhoog te tillen kun je apparaten koppelen aan het laadstation.

De rugzak is in verschillende smaken verkrijgbaar, met een accu van 300W of 700W. Tevens kun je er zonnepanelen bij nemen of niet. De goedkoopste versie van de Handsfree kost tijdelijk 299 dollar en de duurste versie 599 dollar. De Europese Bluetti-winkel verkoopt de rugzakken op dit moment nog niet, maar daar komt in de toekomst hopelijk verandering in.

Lees meer over gadgets, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.