Deze powerbank wrijf je tegen je gezicht om warm te blijven

©Morwie

Powerbank verwarmt handen in winter
Vandaag om 15:49

De meeste apparaten zijn ontworpen om niet te warm te worden, maar deze powerbank wordt juist expres warm om als kacheltje voor je de handen te dienen. Of je rolt het apparaatje over je gezicht. 

De Morwie S1 heeft drie hittestanden: 45, 50 en 55 graden. Het idee is dat je het apparaatje tussen je handen of over je gezicht rolt, om op te warmen. Houd je de powerbank niet vast, dan wordt de hittefunctie automatisch uitgeschakeld.

De 5000mAh-accu is na maximaal acht uur verwarmen leeg, maar wat er over is kun je gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. Op een schermpje is de temperatuur en de batterijlading af te lezen.

Je kunt twee powerbanks aan elkaar vastklikken via magneten voor een extra groot oppervlakte om je aan te verwarmen. De Morwie S1 wordt in vier kleuren uitgebracht: zwart, zilver, blauw en roze.

Kickstarter

De powerbank is een hit op Kickstarter. Binnen een dag werd het streefbedrag al opgehaald. De warme powerbank wordt vanaf december geleverd en is nu met korting voor ongeveer 40 euro te koop. Zodra de Morwie S1 op de markt komt, zal het apparaatje bijna het dubbele kosten.

Lees meer over gadgets, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.